10 redenen om thee te drinken

//10 redenen om thee te drinken

Zit je er over na te denken om meer thee te gaan drinken? Moet je zeker doen! Mocht je nog niet precies weten waarom het belangrijk is om thee te drinken dan zal het niet lang meer duren voordat je overtuigd bent. In dit artikel bekijken wij graag 10 redenen met je, waarin we bekijken wat het voordeel is van thee.

Geen calorieën

Thee bevat helemaal geen calorieën! Je hoeft dus niet bang te zijn dat je aankomt van het drinken van veel thee. Je kunt zoveel koppen thee op een dag drinken als je wilt. Doordat er geen calorieën inzitten zul je niks aankomen. Let er wel op dat je natuurlijk niet steeds een klontje suiker in de thee gooit, want dan krijg je wel veel calorieën binnen.

Vervanger voor koffie

Wellicht ben je iemand die veel koffie drinkt op een dag. Weet dan dat het drinken van thee gezonder is dan koffie. Een kopje koffie beter zo’n 5x zoveel cafeïne als thee. Als je veel koffie drinkt is dat een stuk ongezonder.

Je beenderen

Melk is goed voor de botten, dat weten we allemaal. Maar ook thee draagt bij aan een positieve ontwikkeling van je beenderen. Dit komt door de phytochemicalen die de thee bevat.

2 liter vocht per dag

Elke dag weer moeten we ongeveer 2 liter vocht binnenkrijgen. Voor veel mensen is het lastig. Thee is verkrijgbaar in honderden verschillende smaken. Je kunt dus afwisselen als je thee gaat drinken, zo kom je de dag wel door! Met een paar koppen per dag zit je al snel aan de 2 liter vocht.

Veel antioxidanten

Thee bevat enorm veel antioxidanten die goed voor je zijn. Deze antioxidanten kunnen helpen bij het voorkomen van onder andere keelpijn en verkoudheid.

Afvallen

Door het drinken van thee vind er een verbetering plaats van je spijsvertering. Door deze verbetering gaat je lichaam sneller vet verbranden en kun je dus eenvoudig afvallen. Ben je momenteel bezig met het kwijtraken van wat kilootjes, dan raden wij je zeker aan om thee te gaan drinken.

Huidaandoeningen voorkomen en genezen

Heb je last van bepaalde huidaandoeningen, zoals acne, psoriasis en eczeem? Ook tegen dat soort aandoeningen helpt thee. De thee heeft namelijk een reinigende werking van binnenuit.

Voor het slapen gaan

Drink een kop thee voordat je je bed gaat induiken en je slaapt vele malen lekkerder. Hoe fijn is het als je lekker opgewarmd je bed in mag kruipen. Grote kans dat je zo in slaapt valt en de hele nacht doorslaapt!

Maag tot rust

Als je veel last hebt van je maag en darmen, ook dan is thee een hele goede oplossing. Het is bewezen dat je maag en darmen tot rust kunnen komen door het nuttigen van thee. Als je last hebt van krampen of diarree, ook dan kan thee enorm goed helpen. Wellicht heb je er nu genen last van, maar mocht he optreden, drink dan direct een lekkere kop thee.

Verbetering van de bloedsomloop

Je bloedsomloop wordt beter als je veel thee drinkt. Wat heeft dit voor voordelen denk je misschien? Het grote voordeel richt zich voornamelijk op je hart. Door de positieve effecten wordt de kans op een hoog cholesterolgehalte en hoge bloeddruk kleiner.

Enorm veel voordelen

Je hebt kunnen lezen dat het drinken van thee enorm veel voordelen heeft. In dit artikel hebben wij er 10 met je besproken, maar wellicht zijn er zelfs nog meer voordelen. Er zijn maar weinig producten waarbij je zoveel voordelen kunt bedenken! Kortom, drink je nog geen thee momenteel, begin er dan vandaag nog mee en ga je beter voelen.

By | 2018-02-02T08:01:25+00:00 31 oktober 2014|Theeweetjes|0 reacties

About the Author:

Bij MayaTea.nl kun je online verschillende losse thee bestellen. In onze theewinkel koop je direct witte, zwarte en groene thee, oolong, rooibos en theebloemen. Voor 15.00 uur besteld morgen thuis!

Laat een reactie achter

Beste klant,Wegens persoonlijke omstandigheden wij stoppen met onze webwinkel vanaf 18 november. Wij willen u bedanken voor het vertrouwen.Met vriendelijke groet, Maya Tea