Over Ons

/Over Ons
Over Ons 2016-02-25T00:50:04+00:00

MayaTea is een online theewinkel dat gespecialiseerd is in kwaliteitsthee en het juiste adres voor iedere echte theeliefhebber. Wij hebben besloten om in 2014 te starten met een eigen webshop. In onze webwinkel vind je meer dan honderd unieke theesoorten. Je kunt hierbij denken aan groene, zwarte en witte thee, oolong, pu-erh thee en rooibos. Ook de krachtige theebloemen kun je terugvinden in ons assortiment.

Met passie vanuit een selectie van honderden theesoorten hebben we een mooie selectie kwaliteitsthee samengesteld. Hier zitten bekende en minder bekende soorten tussen om jou te laten kennismaken met de unieke thee. Tijdens je bestelling kun je er ook voor kiezen om een origineel cadeau mee te bestellen. Dit cadeau kun je samen met verschillende thee accessoires en een persoonlijk accent mee bestellen.

Onze thee bewaren wij in grote dozen, hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd. Op de dag van de bestelling wordt de thee verpakt in zakjes van 50g, 100g of 200g. Op iedere verpakking vind je een omschrijving van de thee met alle ingrediënten. Ook kun je op de verpakking vinden hoe de thee het beste klaargemaakt kan worden.

Natuurlijk zijn wij steeds op zoek naar nieuwe, mooie en verrassende smaken. Iedere maand komen er nieuwe theesmaken bij, dus bezoek onze site regelmatig om op de hoogte te blijven van de nieuwste smaken!

Heb je nog vragen of opmerkingen over onze producten, laat het ons dan weten! Wij staan altijd open voor meningen en suggesties van onze klanten.

Ons adres:
MayaTea
Burgemeester van Loonstraat 8
3471CT Kamerik

T: 06-24925359
E: info@mayatea.nl

Beste klant,Wegens persoonlijke omstandigheden wij stoppen met onze webwinkel vanaf 18 november. Wij willen u bedanken voor het vertrouwen.Met vriendelijke groet, Maya Tea