Losse thee voor de zakelijke markt

/Losse thee voor de zakelijke markt
Losse thee voor de zakelijke markt 2018-03-28T11:04:26+00:00

Bent u een zakelijke klant en wilt u verschillende theesoorten kopen? Ook dat is geen enkel probleem via onze webwinkel. Ook zakelijke klanten kunnen namelijk probleemloos losse thee bij ons bestellen.

Wij bieden u graag een ruim aanbod aan theesoorten aan. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor de bekende groene en zwarte thee. Daarnaast verkopen wij ook witte thee, oolong, pu-erh en rooibos thee. Dat is echter nog niet alles, ook voor melanges kunt u bij ons terecht! Daarnaast zijn wij voortdurend bezig om nieuwe theesoorten te ontdekken en toe te voegen aan ons assortiment.

Scherpe prijs

De losse thee die u bij ons koopt is zeer scherp geprijsd. U kunt de thee bestellen in grote zakjes, verpakt per 0,5kg en 1kg.

Vraag een offerte aan

Wilt u weten wat de afname van een specifieke theesoort kost? Wij stellen graag een offerte voor u op. Het maakt niet uit of u een horeca onderneming runt, een bedrijf, een lunchroom, een theetuin of een hotel. Wij kunnen onze kwalitatief hoge theesoorten aan elke onderneming leveren namelijk. Vraag direct een offerte aan en ontdek welke scherpe prijs wij voor u hebben!

Bedrijfsnaam (verplicht)

Contactpersoon (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Plaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Emailadres (verplicht)

KvK nummer (verplicht)

BTW nummer

Uw bericht

Beste klant,Wegens persoonlijke omstandigheden wij stoppen met onze webwinkel vanaf 18 november. Wij willen u bedanken voor het vertrouwen.Met vriendelijke groet, Maya Tea